NB II: kolbász után chips jár az ingyenjegy mellé Gyirmóton

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.17. 14:16
Tovább folytatódik a gyirmóti vezetők nagylelkűsége, a labdarúgó NB II-ben a feljutásért küzdő együttes vezetői az ingyenes belépés mellett most chipsszel kedveskednek a Soroksár elleni bajnokira kilátogatóknak – számolt be róla a klub Facebook-oldala.

Ismét meglepetés várja Gyirmóton a hétvégi bajnoki mérkőzésre kilátogatókat. A klub vezetősége a Békéscsaba elleni rangadón az ingyenjegy mellett csabai kolbásszal és kiflivel kedveskedett a drukkereknek, míg a szombati, Soroksár elleni találkozó előtt az ingyenes belépés mellett chipset kapnak a szurkolók.csabai kolbásszal és kiflivel kedveskedett a drukkereknek, míg a szombati, Soroksár elleni találkozó előtt az ingyenes belépés mellett chipset kapnak a szurkolók.

A gyirmóti klubvezetők a stadion építési munkálatai miatti kellemetlenségek ellentételezéseként gyakorolják ezt a gesztust.

Az NB II 24. fordulójában a Gyirmót FC Győr–Soroksár mérkőzés április 18-án szombaton, 19 órakor kezdődik. Sisa Tibor együttese 45 ponttal a második, feljutást érő helyről várja a hétvégi játéknapot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik