NB II: régi-új arc a Szparinál; edzőmeccs a Kaposvárral

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.16. 11:49
A labdarúgó NB II listavezetője, a Nyíregyháza Spartacus a hivatalos Facebook-oldalán tudatta, hogy a szerda délutáni edzésen Mészáros Márk is a csapattal gyakorolt. A 25 esztendős védő legutóbb a Nyírbátor futballistája volt, azt megelőzően pedig másfél évig a Szpari kötelékébe tartozott.

A Tiszavasvári úti NYVSC-pályán edzett szerda délután a Nyíregyháza Spartacus, Lucsánszky Tamás vezetőedző ezúttal labdás tréninget vezényelt a játékosoknak. Mészáros Márk személyében egy ismerős arc is feltűnt, a védelemben bevethető labdarúgó korábban játszott a REAC-ban, a Lombard Pápában, Kazincbarcikán és Sopronban is, az ősszel pedig az NB III-as Nyírbátort erősítette, amelynek színeiben 15 bajnokin két gólt szerzett. Mészáros Márk személyében egy ismerős arc is feltűnt, a védelemben bevethető labdarúgó korábban játszott a REAC-ban, a Lombard Pápában, Kazincbarcikán és Sopronban is, az ősszel pedig az NB III-as Nyírbátort erősítette, amelynek színeiben 15 bajnokin két gólt szerzett.

„Egyelőre velünk edz Mészáros Márk, megnézzük, milyen állapotban van, és utána döntünk arról, hogy a csapat segítségére lehet-e. Szeretnénk, ha a végleges keret a héten kialakulna. Egy támadót és egy középpályást még mindenképp szeretnénk igazolni” – mondta Sándor István szakmai igazgató.

Az egyik téli szerzemény, Molnár Marcell eredményes tavaszra számít.

„Nagy bennem a bizonyítási vágy, mivel jó csapathoz érkeztem, ahol komoly célok vannak. Remélem, hozzá tudok járulni ahhoz, hogy ezeket el is érjük a tavasszal” – mondta az MTK-nevelésű támadó.

Időközben az is eldőlt, hogy a Nyíregyháza január végén az élvonalbeli Kaposvári Rákóczival játszik felkészülési mérkőzést, a pontos időpontot azonban még egyeztetik a felek.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők: Ulviczki Mihály (Jászapáti), Molnár Marcell (BKV Előre)
Távozik/távozhat: Farkas Ádám (?), Katona György (?), Kovács Ádám (?), Minczér Tibor (?), Popovics Bertold (?)
Kiszemeltek: Slimane Bouadla (francia, Debreceni VSC), Fodor András (Kisvárda), Heffler Norbert (Paksi FC), Rezes László (Debreceni VSC – kölcsönbe), Mészáros Márk (Nyírbátori FC)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik