NB II: nehezen gyógyulnak a Tatabánya sérültjei

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.22. 16:41
A labdarúgó NB II-ben szereplő Tatabánya FC két meghatározó játékosa, Besztercei Attila és Ferkó Csaba az előző fordulóban, a Dunaújváros elleni mérkőzésen sérült meg, és mindkettejüket már az első félidőben lecserélték. Állapotuk nehezen javul, így nincs kizárva, hogy egyikükre sem számíthat a szakmai stáb szombaton a Gyirmót FC-Győr ellen.

Bozsik Péternek, a Tatabánya vezetőedzőjének nyolc percen belül két játékosát is sérülés miatt kellett lecserélnie a Dunaújváros elleni találkozón. A 34. percben Ferkó Csaba combsérülés miatt jött le a pályáról, a 42. percben pedig Besztercei Attila bokája fordult alá egy rossz belépő után. A szakmai stáb azt szerette volna, ha a Gyirmót elleni mérkőzésen mindketten bevethetőek lennének.

Ez azonban várhatóan nem valósul meg, mivel a vizsgálatok megállapították, hogy Ferkónak részleges combizomszakadása van, így ő idén már nem futballozhat, és Beszterczei sérülése is nehezebben gyógyul a vártnál. Ha ehhez hozzávesszük, hogy Szepesi Bence és Ludánszki István is maródi, kijelenthető, nehéz helyzetben van a Bányász.

Az NB II 15. fordulójában a Tatabánya a Gyirmót FC-Győrt szombaton 13 órától fogadja a Grosics Gyula Stadionban.

 

A 15. FORDULÓ PROGRAMJA
November 23., szombat
13.00: Békéscsaba–Dunaújváros PASE
13.00: Cegléd–Kisvárda
13.00: Nyíregyháza–Kozármisleny
13.00: Tatabánya–Gyirmót FC-Győr
14.00: Soproni VSE–Siófok
15.00: ZTE–SZTK-Erima
16.00: Vasas–Ajka
November 24., vasárnap
13.00: Balmazújváros–Szolnoki MÁV

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik