NB II: Mislenyben góllal nyitott a Honvédtól jött játékos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.14. 10:01
Az NB II-es Kozármisleny tegnapi, a Ferencváros ellen 3–2-re elveszített felkészülési meccsén két, korábban az NB I-ben is megforduló játékos is szerepet kapott.

A Kozármislenyhez hasonlóan Baranya megyei településről, Siklósról származó középpályás, Nagy Krisztián korábban a Budapest Honvéd színeiben az NB I-ben is pályára lépett, tavasszal kölcsönben Kazincbarcikán szerepelt. A 21 éves futballista a mislenyiekhez próbajátékra érkezett, tegnap a Ferencváros ellen gólt is szerzett.Nagy Krisztián korábban a Budapest Honvéd színeiben az NB I-ben is pályára lépett, tavasszal kölcsönben Kazincbarcikán szerepelt. A 21 éves futballista a mislenyiekhez próbajátékra érkezett, tegnap a Ferencváros ellen gólt is szerzett.

A másik próbálkozó a kozármislenyieknél a 23 éves védekező középpályás, Farkas Zoltán, aki játszott a Kaposvárban, a Vasasban, legutóbb Szegeden. A Ferencváros ellen ő is kezdőként lépett pályára.

A Kozármislenyhez kapcsolódó hír, hogy a 23 éves támadó, Schmidt Zsolt távozik a csapattól, a több játéklehetőség reményében az NB III-as Szekszárdhoz igazol.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik