NB II: Véber György elmondja, hogyan suttyózott valójában

Vágólapra másolva!
2012.09.25. 09:25
Vihart kavart a Mezőkövesd edzője, Véber György megnyilvánulása a labdarúgó NB II Keleti csoportjának vasárnapi, Mezőkövesd–Szeged 2011 (2–1) mérkőzése után. Véber a Nemzeti Sportban reagált a vádakra.

A szegedma.hu portál beszámolója szerint Véber György a következőket mondta a Csongrád megyei újságíróknak a mérkőzés után: „A szegedieknek nem nyilatkozok! Tóth Bálint meg a suttyói miatt, meg a csürhe szegedi szurkolók miatt, akiket idehoztatok...”szegedma.hu portál beszámolója szerint Véber György a következőket mondta a Csongrád megyei újságíróknak a mérkőzés után: „A szegedieknek nem nyilatkozok! Tóth Bálint meg a suttyói miatt, meg a csürhe szegedi szurkolók miatt, akiket idehoztatok...”

A szegedi vezetőség kedden összeül, és dönt a válaszlépésről – ezért Tóth Bálint szegedi vezetőedző sem kívánt nyilatkozni az ügyben –, Véber György azonban elmondta véleményét a Nemzeti Sportnak. Idézzük:

„Majd leestem a székről, amikor megláttam, hogy milyen történetet kerekítettek az egészből. Elmondom, mi is történt. A mérkőzés után a mezőkövesdi televíziónak nyilatkoztam, amikor egy másik stáb is odaállította a kameráját. Amikor elárulták, hogy szegediek, azt mondtam – és most szó szerint idézem magam –, »Ne engem kérdezzenek, kérdezzék inkább Tóth Bálint urat, vagy azokat a suttyó szurkolókat, akik a kispad mögül ócsároltak engem!« Tudom én, ez sem szép, de elviselhetetlen volt, amit a szitkozódóktól kaptam. Szegeden születtem, ott nőttem fel, edzői pályafutásom során még egyszer sem »meccseltem« a szülővárosom együttese ellen. Erre a harmincadik másodpercben már mást sem hallottam, mint hogy a k.rva anyám. Logisztikailag felettébb szerencsétlen megoldás, hogy a vendégszurkolók helye éppen a kispadunk mögött van, és remélem, a következő hazai meccsünkre megoldódik végre a helyzet.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik