NB II-es ligaválogatott: döntetlen a koreai élvonalbeli ellenféllel

MLSZ MLSZMLSZ MLSZ
Vágólapra másolva!
2010.01.30. 19:56
Címkék
A Törökországban edzőtáborozó NB II-es válogatott szombaton játszotta le negyedik, egyben utolsó felkészülési mérkőzését. A magyar csapat a koreai élvonalban szereplő Gyeongnam FC ellen lépett pályára, és jó iramú, küzdelmes meccsen 0-0-s döntetlent ért el.

A Mátyus János és Pető Zoltán által dirigált magyar együttes Sztankó Gábor – Nagy József (Ferencz Dániel, 60.), Sütő László, Hevesi-Tóth Tamás, Varga László (Köntös Dániel, 80.) – Hegedüs Norbert (Kiss László, 70.), Soós Márkó (Fekete László, 73.) – Deme Imre (Kiss Tamás, 84.) Nagy Tamás (Dancs Roland, 70.), Csehi Tamás – Farkas János (Délczeg Gergely, 80.) összeállításban szerepelt.

A remek iramú, élvezetes összecsapáson az NB II-es válogatott jó teljesítményt nyújtott, egyenrangú partnere volt a koreai csapatnak, a döntetlen igazságosnak mondható. A magyar együttes a Törökországban töltött egy hét során négy edzőmeccsen lépett pályára, és mindössze egyetlen gólt kapott – igaz, lőnie egyet sem sikerült. A ligaválogatott a német Borussia Mönchengladbach második csapata ellen 1–0-ás vereséget szenvedett, majd a török Diyarbakirsporral, a koreai FC Daeguval és a Gyeongnammal is gól nélküli döntetlent játszott.

Az együttes tagjai vasárnap utaznak haza Magyarországra.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik