A KVI újabb pályázatot ír ki a Ferencváros ingatlanjára

Vágólapra másolva!
2007.06.25. 18:50
Címkék
A Kincstári Vagyoni Igazgatóság (KVI) szerdán közzéteszi a Ferencvárosi Torna Club (FTC) Üllői úti stadionjának és a hozzá tartozó területek tulajdonjogának értékesítésére vonatkozó, immár harmadik pályázatát - tájékoztatta a KVI az MTI-t.
A közlemény szerint a pályázat eredményességének az ingatlan vételár megfizetésén túl további feltétele, hogy a nyertes befektető megvásárolja az FTC Labdarúgó Zrt. közel 100 százalékos tulajdoni hányadát, kifizesse az FTC használati jogát, illetve kötelezettséget vállaljon az FTC labdarúgó stadionjának felújítására.

Az MTI korábbi híradása szerint az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium sport szakállamtitkársága, és Dámosy Zsolt, az FTC elnöke 2007. március 30-án megállapodott az egyesület Üllői úti ingatlanával kapcsolatos újabb pályázat meghirdetésének részleteiről és feltételeiről.

A felek egyetértettek a legfőbb szempontokban, amelyek közül kiemelkedik, hogy garantálni kell a szakosztályok folyamatos és zavartalan működését. Az egyezség továbbra is biztosítja a klub utánpótlás és felnőtt versenyzőinek sportolási lehetőségét. A rögzített feltételek erre biztos garanciát adnak.

A megállapodás megjelöli az egyes szakosztályok működési helyét, valamint az Üllői úti ingatlannal kapcsolatos pályázat meghirdetésének részleteit és feltételeit.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik