Már az ETO NB III-as csapatával készül a nagy reményekkel igazolt szerb támadó

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.10.16. 11:26
Nenad Lukics
Nenad Lukics augusztus 16-a óta nem lépett pályára a labdarúgó NB I-ben szereplő ETO FC Győrben. A kisalföldi klub vezetőedzője, Borbély Balázs a napokban tartott szurkolói ankéton árulta el ennek az okait.

A 32 éves szerb támadó nagy reményekkel érkezett Győrbe, és az idény első bajnokiján még az ETO kezdőcsapatában kapott helyet, sőt a harmadik fordulóban gólt is szerzett az MTK ellen. Azonban az elmúlt két hónapban egyáltalán nem kapott játéklehetőséget a győri klubban – mi több, a meccskeretben is legutóbb augusztus 31-én, a DVTK elleni bajnokin vették számításba. Borbély Balázs vezetőedző az egyesület szurkolói ankétján adott magyarázatot arra, hogy miért mellőzi a futballistát:

„Lukicsnak négy meccsen keresztül adtunk lehetőséget az NB I-ben, viszont nem tudta hozni azt a formát és minőséget, amit a bajnokság megkövetel. Ezért közösen azt a döntést hoztuk, hogy igazolunk a helyére egy játékost, őt pedig visszatesszük az NB III-ba, mert nincs százszázalékos állapotban, s emiatt nem is tud NB I-es minőséget nyújtani” – fogalmazott a szakvezető.

Az ETO szeptember 3-án igazolt új csatárt az algériai Ahmed Nadir Benbuali személyében – és jelenleg már ő az együttes első számú jelöltje a posztra.

Videó az ETO szurkolói ankétjáról – a Lukicsra vonatkozó rész 43:55-től látható:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik