Kecskemét: „Amit ebben a pár napban gyakoroltunk Gera Zoltánnal, már viszontláthatta tőlünk”

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2024.10.20. 18:55
Vágó Levente és Lamin Colley (Fotó: Török Attila)
A labdarúgó NB I 10. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén az utolsó helyen álló Kecskeméti TE 3–0-s vereséget szenvedett a Puskás Akadémiától, nem sikerült tehát Gera Zoltán élvonalbeli bemutatkozása. A találkozó után a KTE játékosával, Vágó Leventével beszélgetett az NSO Tv stábja.

Vágó Leventének fájt a vereség, de látott pozitívumokat a meccsben.

„A három nulla ellenére véleményem szerint jól néztünk ki. Voltak fordulópontok, nem jól jöttünk ki belőlük. Gondolok például arra, hogy bíztunk abban, megkapjuk a tizenegyest, az ellenfél megfogyatkozik, berúgjuk, kettő egy és tíz emberrel lesznek. Sajnos nem így történt, pedig teljesen más meccs lett volna. Kettő nullnál a félidő előtt volt egy óriási ziccerünk – megint más lélektana lett volna a mérkőzésnek, ha úgy jövünk be a szünetre, hogy szépítettünk.”

Videónkban beszél arról: őt két évvel ezelőtt hasonló kezezésért kiállították, most minden ítéletet visszavont a játékvezető. Szóba kerül az afférja Colley-val, amiért sárgát kapott a Puskás Akadémia játékosa, de azt is megtudjuk, milyen eddig a közös munka Gera Zoltán vezetőedzővel.

LABDARÚGÓ NB I 
10. FORDULÓ
Kecskeméti TE–Puskás Akadémia FC 0–3 (0–2)
Kecskemét, Széktói Stadion, 2359 néző. Vezette: Berke
Gólszerző: Colley (31.), Nagy Zs. (36. – 11-esből), Nissilä (75.)

ONLINE KÖZVETÍTÉS ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik