„Még egy lapáttal rá kell tenni” – már utolsó a tabellán a Kecskemét

Vágólapra másolva!
2024.09.29. 10:14
A kecskemétieknek nem volt okuk örömre (Fotó: Koncz Márton)
A labdarúgó NB I 8. fordulójában az újonc Nyíregyháza idegenben 2–0-ra legyőzte a Kecskemétet, amely sorozatban a negyedik vereségét szenvedte el a bajnokságban. A Szpari először szerzett pontot idegenben. A találkozó után a tabella utolsó helyére csúszó kecskemétiek játékosával, Zeke Márióval beszélgetett az NSO Tv stábja.

Zeke Máriónak felvetettük: jól kezdte a mérkőzést a Kecskemét.

„Sikerült végrehajtanunk, amit elterveztünk a meccs elején: be tudtuk nyomni a Nyíregyházát a kapuja elé. Tényleg ott a gólvonalon is pattogott a labda, egyszerűen nem is tudom igazából, hogyan tudott az is fölé menni. Sajnos most ilyen szériában vagyunk, hogy nagyon nehezen akarnak bemenni a gólok. Irányítottuk a játékot, és utána az ellenfél játékosa óriási gólt lőtt. Az egy kicsit megfogott minket talán, a második gólnál pedig bealudtunk, védelmi hiba volt, és kettő nullával nem volt egyszerű szünetre menni.”

Videónkból kiderül, hogy miről beszélgettek a szünetben, illetve mekkora a baj a csapatnál, egyáltalán, mi más most, mint az előző két évadban, amikor jobban sikerült a kezdés. Végül szóba kerül a következő, MTK elleni mérkőzés is.

LABDARÚGÓ NB I
8. FORDULÓ
Kecskeméti TE–Nyíregyháza Spartacus FC 0–2 (0–2)
Kecskemét, Széktói Stadion, 1413 néző. Vezette: Derdák
Gólszerző: Kovácsréti (27.), Navrátil (43.)

ONLINE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik