Futsal NB I: nincs hibátlan csapat – kikapott a címvédő és az eddigi éllovas, botlott az Újpest is

VARGA BALÁZSVARGA BALÁZS
Vágólapra másolva!
2024.09.13. 22:35
Háromgólos hátrányból állt fel az Újpest (Fotó: ujpestfc.hu)
A férfi futsal NB I 5. fordulójának pénteki játéknapján kikapott a címvédő Haladás VSE a Berettyóújfalutól, míg az Aramis idegenben múlta felül a listavezető Veszprémet. Az Újpest döntetlent játszott a TFSE-vel, a Nyírbátor öt gólt lőve nyert a Rubeola ellen.

 

A korábban Szombathelyen játszó Nagy Kevin góljával szerzett vezetést a Berettyóújfalu, majd a második félidő elején még kétszer betaláltak a vendégek. A Haladás csak az utolsó percben tudott szépíteni, így odalett a hibátlan mérlege és a veretlensége is (1–3). Ugyanígy járt a Veszprém is, amely eddig szintén négyből négy meccset nyert meg: a hazaiak a 14. percben kerültek hátrányba, de még ugyanabban a percben egyenlíteni tudtak, ám az Aramis következő két találatára már nem volt válaszuk (1–3).

Háromgólos hátrányból állt fel az Újpest a második félidőben, de legyőzni nem tudta a TFSE-t, így a lila-fehérek először vesztettek pontokat a jelenlegi kiírásban (3–3). A Nyírbátor nem kegyelmezett a Rubeolának: a vendégek az első félidőben két gólt szereztek, majd rögtön a szünet után még háromszor betalálva gyűjtötték be a három pontot (0–5).

FUTSAL
NB I, 5. FORDULÓ
Haladás–Berettyóújfalu 1–3
Veszprém–Aramis 1–3
Újpest–TFSE 3–3
Rubeola–Nyírbátor 0–5
Csütörtökön játszották
Kecskemét–DEAC 4–2
Magyar Futsal Akadémia–Nyíregyháza 2–3

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik