Katona Bálint visszatért Kecskemétre – hivatalos

BALOGH ANDRÁSBALOGH ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2024.08.31. 10:13
Katona Bálint visszatért Kecskemétre (Fotó: kecskemetite.hu)
A Kecskemét a hivatalos honlapján jelentette be, hogy egyéves kölcsönszerződés keretén belül Katona Bálint náluk folytatja az idényt.

Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport értesülései, Katona Bálint visszatért Kecskemétre. A 21 éves középpályás a 2022–2023-as idényt is kölcsönben töltötte, akkor az NB I-ben 22 mérkőzésen nyolc gólt szerzett a KTE színeiben. 

Katona Pascal Jansen érkezése óta mindössze öt percet játéklehetőséget kapott, így nem meglepő a távozása. Az U21-es válogatott játékosnak szép emlékei vannak a Kecskeméttel, hiszen a lila-fehér csapatban a legutóbbi mérkőzésén betalált a Kisvárda ellen, biztossá téve a kecskemétiek bajnoki ezüstérmét. Katona eddig 68 tétmérkőzésen szerepelt a KTE színeiben, ezeken 13 gólt és négy gólpasszt jegyzett.

„Egy ideje téma volt, hogy visszatérek. Nagyon vártam a pillanatot, és nem is csalódtam. Rengeteg jó emlékem van a KTE-vel kapcsolatban, így boldog vagyok, hogy itt lehetek, hiszen nap mint nap élveztem a munkát akkor is, amikor először voltam itt. Jelen pillanatban csak élvezni szeretném a játékot, és sikeres lenni a csapattal” nyilatkozta a klub honlapjának Katona.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KECSKEMÉTI TE-NÉL
Érkezők: Bocskay Bertalan (Bp. Honvéd, szabadon igazolhatóként), Kotula Máté (Kolorcity Kazincbarcika, szabadon igazolhatóként), Kovács Barnabás (Zalaegerszegi TE FC), Papp Milán (Kolorcity Kazincbarcika), Pálfi Kristóf (Dorog), Vattay Márton (Putnok FC) 
Kölcsönbe érkezők: Katona Bálint (Ferencváros)
Kölcsönből visszatérhet: –
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –
Kiszemeltek: –
Távozók: Fadgyas Tamás (Kolorcity Kazincbarcika), Grünvald Attila (Tiszakécske, kölcsön után végleg), Kiss Bence (Zalaegerszegi TE FC, kölcsön után végleg), Matheus Izidorio Leoni (brazil-olasz, Nyíregyháza Spartacus), Szűcs Kornél (Plymouth Argyle – Anglia)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz: Horváth Krisztofer (Torino FC – Olaszország, onnan Újpest FC), Iyinbor Patrick (Ferencváros, onnan Vasas FC), Nagy Olivér (Ferencváros, onnan Soroksár, kölcsönbe), Szendrei Ákos (DAC 1904 – Szlovákia)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: –

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik