DVSC: a műtét után visszatérő Kusnyír Erik is csatlakozott az ausztriai edzőtáborhoz

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.07.18. 11:46
Kusnyír Erik újra csapattársaival dolgozhat (Fotó: dvsc.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC ismét számításba veheti a keresztszalag-szakadással műtött Kusnyír Eriket, aki csatlakozott a csapat ausztriai edzőtáborához.

A klub hivatalos honlapján olvasható tájékoztatás szerint a csapattársak nagy örömmel fogadták a műtét után visszatérő védőt, aki már részt vehetett a többiekkel a szerda esti, erősítő edzésen.

„Nagyon jó érzés volt ismét a társakkal lenni, akik szívélyesen fogadtak és örültek nekem. Boldog vagyok, hogy az erősítő gyakorlatokat el tudtam végezni velük, hiányzott már a pálya – fogalmazott a klub honlapjának Kusnyír Erik. – Az elmúlt négy és fél hónap lassan, de produktívan telt, viszont kell még idő, mire teljes értékű munkát tudok végezni. Hiányoznak a lendületes futások, a labdás edzések, de bízom benne, hamarosan ez a pillanat is eljön.”

Mint ismert, Kusnyír Erik egy nappal a 25. születésnapja előtt, az Újpest elleni 2–1-re megnyert február eleji bajnokin szenvedett sérülést, ami miatt már a 18. percben le kellett cserélni. 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL
Érkezők: Batik Bence (Puskás Akadémia FC), Pálfi Donát (Szombathelyi Haladás), Szenaga Naoaki (japán, FK Jezero – Montenegró), Szűcs Tamás (FC Köbenhavn – Dánia) 
Kölcsönbe érkezők: Arandjel Sztojkovics (szerb, Partizan Beograd – Szerbia), Zirajr Sagojan (örmény, FC Ararat – Örményország)
Kölcsönből visszatérhet: Alexandrosz Kiziridisz (görög, NS Mura – Szlovénia)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Kohut Máté
Kiszemeltek: 
Távozók: Baranyai Nimród (Újpest FC), Sztefan Loncsar (montenegrói, Akron Togliatti – Oroszország), Andrija Majdevac (szerb, Panaitolikosz – Görögország, szabadon igazolhatóként, legutóbb kölcsönben FK Napredak Krusevac – Szerbia), Joao Oliveira (João Pedro Abreu de Oliveira, svájci-portugál, Arka Gdynia – Lengyelország, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók: Batai Tamás (Vasas FC), Erdélyi Benedek (BVSC)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz: Tuboly Máté (ETO FC Győr, onnan DAC 1904 – Szlovákia)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik