NB I: Sikerült eltüntetni a ZTE adósságait – Végh Gábor

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.06.04. 16:02
null
Nem lesz olyan nagy játékosmozgás a Zalaegerszegi TE labdarúgócsapatánál, mint az előző években Végh Gábor elnök-tulajdonos szerint.

 

„Nekünk, vezetőknek a nyár nem a pihenésről szól, szeretnénk pótolni a távozókat. Reméljük, olyan nagy játékosmozgás nem lesz, mint az elmúlt években, ez a korábbi munkának és a gazdasági stabilitásnak is köszönhető. Emiatt talán a bajnokság kezdete is jobban sikerülhet” – nyilatkozott az M4 Sport Nemzeti Sporthíradójában Végh Gábor.

Hozzátette, az előző vezetés által felhalmozott adósságokat most sikerült eltüntetni, „tettük mindezt úgy, hogy közben fejlesztettünk, ez a legnagyobb eredményünk az elmúlt tíz évből.”

A célokról elmondta, a 12 csapatos bajnokságban bármi előfordulhat, nagyon oda kell figyelni. Az elmúlt idényben a kilencedik helyen végzett a ZTE.

„Szeretnénk megőrizni az NB I-es tagságunkat, de nem mondunk le arról, hogy a mezőny első felében végezzünk, minden benne van” – hangsúlyozta a tulajdonos, aki elárulta, másik klubjánál, a Lendva új tréningközpontjában fog majd edzőtáborozni a csapat.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik