Dibusz elárulta, Jansen Kerkeznél érdeklődött az FTC-ről

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.06.14. 10:43
Pascal Jansen Kerkez Milos véleményét is kikérte az FTC-ről (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, a holland Pascal Jansent nevezte ki vezetőedzőjének a labdarúgó NB I-ben rekordbajnok Ferencvárosi TC. A zöld-fehérek magyar válogatott kapusa, Dibusz Dénes a nemzeti csapat németországi szállásáról adott interjút a klub honlapjának, melyben elárulta, az új vezetőedző korábbi magyar játékosát, Kerkez Milost is megkérdezte a Ferencvárosról.

Mint ismert, az FTC új vezetőedzője Pascal Jansen 2020 decembere és 2024 januárja között volt a holland élvonalbeli AZ Alkmaar vezetőedzője, ahol egy idény erejéig játékosa volt a magyar válogatott balhátvédje, Kerkez Milos is. 

Dibusz Dénes az FTC honlapjának elmondta, Pascal Jansen a Bournemouth bal oldali védőjének véleményét is kikérte a zöld-fehérekről, mielőtt aláírta volna szerződését.

„Amikor kezdett biztossá válni, hogy ő lesz az edző, beszélgettünk Milossal. Kiderült, nála is érdeklődött Jansen a klub iránt, ő is körbejárta, mi várhat rá a Fradinál. Örülök, hogy sok pozitívumot hallottam Milostól Pascal Jansenről. Jó véleménnyel van róla” – fogalmazott Dibusz Dénes.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik