ZTE: két játékos is érkezhet az NB II-es Budafoktól – NS-infó

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2024.05.23. 07:56
Gundel-Takács Bence távozhat Budafokról (Fotó: Török Attila)
A Nemzeti Sport értesülései szerint a ZTE FC nyári kiszemeltjei között két budafoki játékos is szerepel.


A ZTE FC-től a héten két lejáró szerződésű kapus, Dombó Dávid és Gyurján Márton is távozott, így biztosra vehető, hogy a nyáron igazol új kapust a zalai klub. Információink szerint az első számú kiszemelt a 26 éves Gundel-Takács Bence, akinek a nyáron lejár a szerződése az NB II-es Budafoknál, melynél ezt a bajnoki idényt végigvédte, csapata mindegyik bajnoki meccsén ő állt a kapuban. A hírek szerint egy másik NB I-es klub is figyelte őt, de jó eséllyel Zalaegerszegen folytathatja a korábban többek között a Puskás Akadémiában, Újpesten, Fehérváron és Győrben is védő kapus.

Szintén Budafokról kerülhet Zalaegerszegre a 24 éves középpályás, Csonka András, aki ebben az idényben eddig 30 bajnokin játszott, három gólpasszt adott.

VÁRHATÓ NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁSOK A ZTE FC-NÉL
Érkezik: Várkonyi Bence (MTK Budapest – kölcsön után végleg)
Kölcsönből visszatérhet: Huszti András (Újpest FC), Klausz Milán (Szeged), Papp Csongor (Vasas FC), Papp László (Mosonmagyaróvár), Soltész István (Budafok), Szalay Szabolcs (Vasas FC)
Kiszemeltek: Csonka András (Budafoki MTE), Gundel-Takács Bence (Budafoki MTE)
Távozik: Bedi Bence (szabadon igazolható), Dombó Dávid (szabadon igazolható), Gyurján Márton (szabadon igazolható), Zoran Lesjak (horvát)
Kölcsönből visszatér klubjához: Yohan Croizet (francia, Újpest FC), Sztefanosz Evangelu (görög, NK Osijek – Horvátország), Gruber Zsombor (Ferencváros) 
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk
 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik