Sportrádió: az MTK terveiről beszélt Horváth Dávid és Bognár István

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.01.22. 11:07
Horváth Dávid és Bognár István a Hazafutásban (Fotó: Sportrádió)
A Sportrádió Hazafutás című műsorában Németh Kornél vendége volt az MTK Budapest vezetőedzője, Horváth Dávid és a csapat meghatározó játékosa, Bognár István.

Horváth Dávid vezetőedző a műsorban egyebek mellett elmondta, hogy nagyon rövid volt a téli szünet, hiszen máris belecsaptak a felkészülésbe:

„Február másodikán már indítjuk is az évet. A finomhangolás és a frissítés még hátra van, ugyanakkor azt gondolom, jól alakult az elmúlt három hetünk a törökországi edzőtáborban. A klubvezetők fűthető edzőpályát is a rendelkezésünkre bocsátottuk, úgyhogy nem panaszkodhatunk” fogalmazott a szakember.

Elhangzott, hogy az MTK-nál inkább felfelé tekingetnének az NB I tavaszi folytatásakor, ugyanakkor nem kérdés, hogy a jelenlegi 6. hely megtartása sem lesz egyszerű feladat. 

A beszélgetés elején szóba került a jelenleg is zajló férfi kézilabda Európa-bajnokság. Horváth Dávid és Bognár István is figyelemmel követik a németországi történéseket, ugyanakkor mind a ketten leginkább a saját feladatukra összpontosítanak:

„Természetesen követem az eredményeket, mint minden más labdajátékot, hiszen imádom a sportot. A horvát meccsnek éppen a második félidejét kaptam el, szurkolok a fiúknak” mondta el Bognár István, hozzátéve: régebben fanatikusabb szurkoló volt, manapság már inkább nyugodtabban nézi a meccseket.

A teljes beszélgetést ide kattintva lehet meghallgatni.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik