A Ferencváros második félidőben kapott gólokkal kikapott az ukrán bajnokságot vezető Krivbasztól

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2024.01.25. 13:59
A Ferencváros elszenvedte első vereségét a téli felkészülési időszakban (Fotó: fradi.hu)
A Ferencváros férfi labdarúgócsapata a tavaszi szezonra való felkészülés jegyében lejátszotta második edzőmérkőzését Spanyolországban. A La Nuciában rendezett találkozón az ukrán bajnokságot vezető Krivbasz Krivij Rih volt az ellenfél, amely a második félidőben szerzett gólokkal legyőzte az FTC-t.

Az első percekben a Ferencváros veszélyeztetett, de nem tudott előnybe kerülni. A 29. percben a Krivbasz szabadrúgáshoz jutott, a nagyjából 18 méterről, szemből leadott lövés pedig a felső kapufát találta el. Gól nélküli döntetlennel zárult az első játékrész.

A második félidő elején, az 53. percben aztán egy távoli, lapos lövéssel az ukrán csapat megszerezte a vezetést (0–1). Nem sokat kellett várni az újabb Krivbasz-gólra, öt perccel később ugyanis ismét betalált az ukrán együttes (0–2). 

A 88. percben Amer Gojak lőtt fölé egy szabadrúgást, a 89. percbena Krivbasz ismét eltalálta a felső lécet a tizenhatoson kívülről, de újabb találatot már nem jegyezhettünk fel.

 

A Ferencváros 15.30-kor újabb, egyben az utolsó edzőmérkőzést játssza La Nuciában, az ellenfél a cseh bajnokság harmadik helyét elfoglaló Viktoria Plzen lesz.

NB I-ES CSAPATOK FELKÉSZÜLÉSI MECCSEI
Ferencváros–Krivbasz Krivij Rih (ukrán) 0–2 (0–0)
Az FTC kezdőcsapata: Varga Á. – Wingo, S. Mmaee (Pászka, a szünetben), Aaneba, Tavares de Oliveira – Besic (Tóth A., 67.), Gojak – Haraisvili (Varga Z., 67.), Kehinde (Szabó Sz., 35.), Katona B. – Kodro. Vezetőedző: Dejan Sztankovics
Gólszerző: Vakulko (53.), Sosah (58.)

Később
15.30: Ferencváros–Viktoria Plzen (cseh) – élőben az NSO-n

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik