MK: „Megpróbálunk az edzőnktől egynél több sört kicsikarni, megérdemeljük!”

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2023.09.16. 17:10
Nagy élményt jelentett a Nagyecsed labdarúgóinak, hogy pályára léphettek a Ferencváros ellen a Magyar Kupában. Zámbó Krisztián csapatkapitány és Szabolcsi Máté kapus arról beszélt, hogy mindent megtettek, ami tőlük tellett, míg Cristian Ramírez elárulta, emlékszik-e a két csapat nyolc évvel ezelőtti kupameccsére, amin szintén játszott. 

„Nagyon jól éreztük magunkat, örülünk neki, hogy most sikerült jobb eredményt elérnünk, mint nyolc évvel ezelőtt. Igaz, nem sokkal, de a minimális célt teljesítettük” – mondta a Ferencváros 8–0-s sikerével zárult MK-meccs után Zámbó Krisztián, a Nagyecsed csapatkapitánya. Mint ismert, 2015-ben 10–0-ra nyertek a fővárosi zöld-fehérek, a szabolcsi megye egyes csapatnál most az volt a cél, hogy ez alatt tartsák az FTC-t.

Szabolcsi Máté szintén nagyon élvezte a mérkőzést, mint mondta, nem sokszor adatik meg egy vármegye I. osztályú csapat életében, hogy ilyen ellenfél ellen játszhat. Videónkban beszélt azokról a pozitívumokról is, amit elraktároz emlékbe, valamint a reményeiről is, hogy edzőjüktől nem csak egy sört kapnak prémiumként. Továbbá az is kiderül, hogy a csapatkapitány miért maradt ki a mezcseréből, illetve Cristian Ramírez emlékszik-e a nyolc évvel ezelőtti, 10–0-s győzelemre.

MOL MAGYAR KUPA
3. FORDULÓ (A 32 KÖZÉ JUTÁSÉRT)
Nagyecsed RSE (vármegyei I.)–Ferencvárosi TC0–8 (0–3)
Nagyecsed,Nagyecsedi RSE Sporttelep.Vezette:Lovas László
Nagyecsed:Szabolcsi (Sarkadi Zs., 84.) – Nagy Z. (Bujáki, a szünetben), Zámbó, Pócsi, Szabó – Sarkadi G., Ladányi, Kóka – Nyíregyházi (Somlyai, 51.), Nagy Norbert – Marinas (Jónás, 64.).Vezetőedző:Harbula Balázs.
Ferencváros:Varga Á. – Botka (Pászka, 58.), S. Mmaee (Wingo, a szünetben), I. Cissé, Ramírez (Civic, 58.) – Sigér – Lisztes, Zachariassen (Gojak, 65.), Marquinhos (Besic, 66.), Owusu – Pesics.Vezetőedző:Dejan Sztankovics.

Gólszerző:Pesics (13. – 11-esből), Lisztes (16., 45+1.), Zachariassen (49.), Owusu (52., 90+2.), Sigér (74.), Besic (78.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik