Sportrádió: az FTC-ről és a mai kapusokról is elmondta véleményét az 50 éves Szűcs Lajos

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2023.08.11. 17:55
null
Szűcs Lajos kiegyensúlyozott életet él (Fotó: Magyar Nemzet)
Néhány napja 50 éves lett Szűcs Lajos, az Újpest, a Ferencváros és a Pápa korábbi kapusa, aki L. Pap Istvánnak adott interjút a Sportrádióban.


„Negyvenkét évesen még az NB I-ben védtem, de mostanra élem a mindennapjaimat, edzősködöm Vecsésen és a Testnevelési Egyetemen, gyerekekkel, felnőttekkel foglalkozom, kiegyensúlyozott az életem” – kezdte a háromszoros válogatott kapus, aki korábbi posztja jelenlegi helyzetéről is beszélt.

„Úgy gondolom, most is vannak nagyon tehetséges kapusok Magyarországon, akárcsak az én időmben. Nem csak az NB I-ben, a másodosztályban is. Az élvonalban Dibusz Dénes egyértelműen meghatározó személyiség. Ki merem jelenteni, hogy a legbiztosabb pontja a Ferencvárosnak. Aztán vannak kiváló külföldi kapusaink, vagy olyanok, akik onnan tértek vissza, mint Megyeri Balázs és Markek Tamás” – mondta Szűcs Lajos, majd a mai FTC-ről is elmondta a véleményét.

„A Ferencváros döntően meghatározza és befolyásolja a magyar labdarúgás helyzetlét. Az NB I-ben egy forduló után ki tudom jelenteni, hogy idén is a Fradi a bajnoki cím legfőbb esélyese. A Fehérvár ellen nagyon jó meccset vívott a csapat, és ha a védekezése is keményebb lesz, akkor még erősebb csapattá válik.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik