Paks: Böde Dániel folytatja, ismét szerződést hosszabbított

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2023.07.26. 12:10
null
Böde Dániel újabb évre elkötelezte magát Pakson (Fotó: Paksi FC)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC szerződést hosszabbított klublegendájával, Böde Dániellel – adta hírül a tolnaiak hivatalos honlapja.

 

Tizennyolcadik NB I-es idényét kezdi meg Böde Dániel, aki 2022 nyara után ismét egy évvel meghosszabbította szerződését a Paksi FC-vel.

„Tulajdonképpen már a felkészülés elején eldöntöttem, folytatom, csak most jött el az a nap, hogy aláírtuk a szerződést. Imádok futballozni, így könnyű döntés volt, főleg, miután éppen jó időszakban megnéztem A nemzet aranyai című filmet, ami egy kiváló alkotás. Beszéltem minden számomra fontos emberrel, a feleségemmel, a családommal, Karszt József technikai vezetőnkkel, Éger László barátommal, Bognár György vezetőedzőnkkel… És bizony senki sem tanácsolta, hogy most hagyjam abba. A nyári C-licences képzésen pedig Nyilasi Tibor szólt rám, szeretne továbbra is a pályán látni. Ami a formát illeti, majd a mérkőzések megmutatják, úgy érzem, minden rendben, nagyon várom a rajtot. Minél többször szeretnék győztes csapat tagja lenni, örülnék, ha átlépném a négyszázötven NB I-es meccsszámot és a százötven gólt” – mondta el a szerződés aláírását követően a Paks honlapjának.

„Örülnék, ha átlépném a négyszázötven NB I-es meccsszámot és a százötven gólt” (Fotó: Koncz Márton)
„Örülnék, ha átlépném a négyszázötven NB I-es meccsszámot és a százötven gólt” (Fotó: Koncz Márton)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik