Felkészülés: hosszú időre elveszítette alapemberét a Kecskemét

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.07.25. 09:36
null
Még nem tudni, hogy pontosan mikor tér vissza Nikitscher Tamás (lilában) (Fotó: Árvai Károly)
Várhatóan hosszú hónapokra nélkülöznie kell a Kecskemétnek a 23 éves középpályását, Nikitscher Tamást. A fiatal játékos a klub egyik pénteki meccsen szenvedett keresztszalag-szakadást – derült ki a Kecskeméti TE hivatalos oldalán közzétett cikkből.

 

Elülső keresztszalag-szakadás miatt elveszítette egyik alapemberét, Nikitscher Tamást az NB I-ben szereplő Kecskeméti TE. A középpályásra műtét vár, amely után hónapokig még rehabilitáción vesz részt.

„A pénteki edzőmeccsen egy szerencsétlen eset után a földre érkeztem. Sajnos azonnal éreztem, hogy nagy a baj, hallottam egy reccsenést, mintha a térdem sem a szokásos módon mozdult volna el. Tudatosan készítettem ezután magam a legrosszabbra, így nem is ért meglepetésként, amikor másnap közölték velem a diagnózist. Öröm az ürömben, hogy az oldalszalagok csak meghúzódtak. Őszinte leszek, csak az bánt, hogy nem tudok a csapat és a klub rendelkezésére állni. Reálisan látom a helyzetet, ez egy hosszabb és keményebb időszak lesz számomra, de tudom, hogy a klub, a családom, a párom, a csapattársak, a stáb, a menedzserem, szóval tényleg mindenki mellettem áll” – nyilatkozta Nikitscher a klub honlapjának és hozzátette, erősebben tér vissza a sérülése után.

Nikitscher 2023 januárjában igazolt Kecskemétre az NB II-es Pécstől, a tavasszal 17 meccsből 14-en pályára lépett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik