NB I: Ennél jobb klubot nem is választhattam volna – Cissé a Fradiról

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2023.06.13. 18:35
null
„Nagyon jó érzés, hogy ilyen jó, nagy múltú klub érdeklődött irántam”
Mint arról beszámoltunk, a Ferencváros bejelentette a PSG-ben is nevelkedő Ibrahim Cissé szerződtetését. A francia játékos a szerződés aláírása után nyilatkozott a FradiMédiának.

„Nagyon jó érzés, hogy egy ilyen jó, nagy múltú klub érdeklődött irántam, amelyik tele van remek emberrel – mondta Cissé. Nem ismertem a klub történelmét, de amikor megkerestek, utánanéztem, és láttam, milyen klubról is van szó. Remélem, jól megy majd itt a játék, sok trófeát nyerünk, és sokáig menetelünk a Bajnokok Ligájában vagy az Európa-ligában. Először játszom Franciaországon kívül, de ennél jobb klubot nem is választhattam volna ehhez.”

„Gyors vagyok, jól egy-egyezek, pontos mélységi indításokat adok, és jól cselezek. Megnéztem néhány Fradi-meccset felvételről, a Monaco, a Leverkusen vagy a Trabzonspor ellenit. Lehetett látni, hogy milyen fantasztikus légkör van a stadionban a hazai meccseken a bajnoki és a nemzetközi találkozókon egyaránt. A szurkolók remek hangulatot teremtenek, várom, hogy a részese legyek ennek. Hajrá, Fradi!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik