MK: Örülök, hogy rúgtam hármat, de csak csináltam, amit kértek – Beke a Vasas kiejtése után

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2023.04.06. 08:49
A labdarúgó Mol Magyar Kupa második elődöntőjében a másodosztályú Budafoki MTE a Vasas FC-t fogadta hazai pályán. Mátyus János alakulata nem bízta a véletlenre a továbblépés kérdését és Beke Péter mesterhármasának köszönhetően 3–0-s sikerrel jutott be a május 3-i döntőbe. A találkozó után a meccs hősével, Bekével beszélgetett az NSO Tv stábja.

Beke Péter még nem nagyon tudta felfogni, mi történt velük.

„Nehéz mit mondani, nem jutok szóhoz egyelőre. Azt csináltuk, amit kértek tőlünk, az volt a cél, hogy minél több gólt rúgjunk az első félidőben. Most az, hogy én rúgtam, hát így sikerült, örülök neki nyilván, de igazából csak azt csináltam, amit kértek tőlünk.”

Videónkban mesél az ünneplésről, de szóba kerül az is, hogy négy évet légióskodott a Hamburgnál, és most úgy tűnik, megtalálta itthon a számításait. Amikor visszatért, szerinte az NB I-re még nem állt készen, de most nem foglalkozik a jövőjével, csak a Budafokra koncentrál. Szóba kerül a döntő helyszíne, a Puskás Aréna is, és azt is elmondta, miért nem gondolja csodának azt, hogy bejutottak a kupadöntőbe.

VÁLLALTA A MECCSET, RÚGOTT HÁRMAT, LEFEKÜDT, ÉS LEJÖTT – MÁTYUS BEKÉRŐL

ÍGY ÜNNEPELTEK A BUDAFOKI JÁTÉKOSOK ÉS SZURKOLÓK

MOL MAGYAR KUPA
ELŐDÖNTŐ
BUDAFOKI MTE (NB II)–VASAS FC 3–0 (3–0)

Budapest,BMTE-Sporttelep, 2450néző. Vezette: Farkas Ádám (Becséri Gergely, Szalai Dániel)
BUDAFOK: Gundel-Takács – Nándori B. (Vaszicsku, 71.), Jagodics M., Fótyik – Csonka, Adorján K. (Tischler, 86.), Kovács D. (Németh M., 60.), Soltész I., Kalmár O. – Bakti (Bíró M., 71.), Beke P. (Horváth O., 60.). Vezetőedző: Mátyus János
VASAS: Dombó – Ódor (Szalai J., 62.), Hegedűs J., Litauszki (Iyinbor, 42.), Silye (Szivacski, 42.) – Urblík, Sztojka D. (Hinora, 42.), Berecz Zs. – Ihrig-Farkas, Zimonyi (Novothny, 56.), Holender. Vezetőedző: Kondás Elemér
Gólszerző: Beke P. (22., 34., 39.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik