NB I: a KTE visszarendelte kölcsönadott védőjét

N. T.N. T.
Vágólapra másolva!
2023.01.06. 21:54
null
Hadaró Valentin (középen) jól érezte magát Pécsen az őszi szezonban (Fotó: Koncz Márton)
A labdarúgó NB I-ben a második helyen telelő Kecskeméti TE sérülés miatt visszarendelte a Pécsi MFC-nek kölcsönadott védőjét, Hadaró Valentint, aki pénteken csatlakozott is a Törökországban edzőtáborozó kerethez.

 

Hadaró Valentin 2021 nyarán Kaposvárról igazolt Kecskemétre, alapembere volt az NB II-ből ezüstérmesként feljutó csapatnak. Nyáron kölcsönbe a szintén NB II-es Pécsi MFC-hez került, ahol meghatározó tagja volt az ősszel szinte veretlen együttesnek, 17 bajnoki mérkőzésen egy gólt szerzett.

A 27 éves balhátvédre mindenképpen szüksége volt a kecskeméti szakmai stábnak, ugyanis Zeke Márió még az edzőtáborba indulás előtt az egyik tréningen megsérült, ami miatt hosszabb kihagyás vár rá, így csupán egy bevethető játékos maradt volna a posztra Grünvald Attila személyében – indokolta a KTE honlapja, miért élt a klub a kölcsönadási szerződésben szereplő opcióval. Hadaró korábban a Kaposvár színeiben 19 mérkőzésen lépett pályára az élvonalban.

„Mindenekelőtt szeretném megköszönni a Pécsnek ezt a fél évet, mert nagyon jól éreztem magam, befogadó közösség tagja lehettem, a hab a tortán a csapat jó szereplése volt. Kívánom a klubnak, hogy tartsa meg feljutó helyét. Engem is meglepetésként ért, hogy visszarendelt a Kecskemét, s noha váratlanul jött a lehetőség, nagyon izgatottan várom, hiszen ahogy minden játékosnak, úgy nekem is az volt mindig az álmom, hogy az NB I-ben futballozhassak. A csapatot jól ismerem, hiszen a maggal tavaly együtt jutottunk fel, bízom benne, hogy az élvonalban is folytatni tudjuk jó szereplésünket, ezért mindent meg fogok tenni” – mondta a visszarendelt játékos.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KECSKEMÉTI TE-NÉL
Érkezők: Nikitscher Tamás
(Pécsi MFC), Polyák Kristóf (Bp. Honvéd)
Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérnek: Hadaró Valentin (Pécsi MFC)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Győri Ábel
Kiszemeltek: –
Távozók: Sági Milán (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz: Szabó Levente (Mol Fehérvár FC)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: –

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik