Sztanyiszlav Csercseszov: „Meg kellene nyerni az Európa-ligát; a horvátokkal edzőtáborozik a vízilabda-válogatott

Ő. B. P.Ő. B. P.
Vágólapra másolva!
2022.12.26. 23:27
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

Címlapsztorinkban Sztanyiszlav Csercseszovval beszélgetett Borbola Bence. Az FTC vezetőedzője többek között elmondta, csaknem negyven éve járt először Budapesten, azt tapasztalja most is, hogy a magyar emberek nagyon barátságosak, jó itt élni, szabadidejét, szeretteinek szenteli, s persze szólt nagy álmáról is: bár tudja, hogy a Fradi kevésbé esélyes, de meg kellene nyernie az Európa-ligát.
Címlapsztorinkban Sztanyiszlav Csercseszovval
beszélgetett Borbola Bence. Az FTC vezetőedzője többek között elmondta, csaknem negyven éve járt először Budapesten, azt tapasztalja most is, hogy a magyar emberek nagyon barátságosak, jó itt élni, szabadidejét, szeretteinek szenteli, s persze szólt nagy álmáról is: bár tudja, hogy a Fradi kevésbé esélyes, de meg kellene nyernie az Európa-ligát.

Angiliában a hagyományok szerint karácsony második napján futballoznak a csapatok, nem volt ez másképp most sem, beszámolunk a Boxing Day hétfői mérkőzéseiről.

Az idei férfi póló Európa-bajnokság döntőjét a magyar és a horvát válogatott játszotta, déli szomszédaink nyertek, az aranyérmes csapat január elején Varga Zsolt együttesével közösen edzőtáborozik a Komjádi uszodában.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik