MLSZ: az FTC-t az új eljárásban is szektorbezárással büntették

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2022.04.05. 20:39
null
Ferencvárosi szurkolók (Fotó: Kovács Péter)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága újratárgyalta a Ferencváros–Kisvárda (2022. március 6.) mérkőzésen történteket, s a fővárosi együttest első fokon ismét szektorbezárással büntette – derült ki az MLSZ határozatából.

 

Mint arról beszámoltunk, a Ferencvárosra első fokon pénzbüntetést és szektorbezárást szabott ki az MLSZ fegyelmi bizottsága a Kisvárda elleni meccsen történt nézőtéri rendzavarások miatt, ám az ügyet eljárásjogi szabálysértés miatt újratárgyalták. Az új eljárásban az FTC-t újra pénzbüntetéssel és szektorbezárással sújtották, de az ítélet továbbra sem jogerős, mert a zöld-fehérek fellebbezhetnek a szövetség döntése ellen.

Az alábbiakban változtatás nélkül közöljük az mlsz.hu-n megjelent közleményt.

„A FEB új eljárás alapján az FTC-t a Kisvárda elleni hazai bajnoki mérkőzésén a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, hátrányosan megkülönböztető, emberi méltóságot sértő kifejezések bekiabálása és pirotechnikai eszközök használata), visszaesőként pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá elrendeli a sportszervezet 1 soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésén a Groupama Aréna „B1”, „B2”, „B3” és „C1” szektorainak a lezárását. A határozat a jogerőre emelkedést követően lesz végrehajtandó.”

További határozatok ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik