FTC: nyaktörés után tanult újra járni az új igazolás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.22. 06:30
A Fradi Tv-nek adott interjúban Bőle Lukács elárulta, miért döntött a Ferencváros mellett, ahogy arról is beszámolt, mi jelentett számára plusz motivációt, amikor a zöld-fehérek ajánlatát fogadta el. Bőle arról is mesélt, nem sokon múlott, hogy derékba törjön a pályafutása, de egy év kihagyás után visszatérhetett a pályára.

A Ferencváros nyári igazolásai közül már csak Bőle Lukács bemutatkozása várat magára, a román élvonalbeli CSM Politechnica Iasi csapatától igazolt támadó ugyanis az eddigi két felkészülési mérkőzés egyikén sem lépett pályára a zöld-fehéreknél.

A 27 éves középpályás a klub tévéjének adott interjúban arról beszélt, többek között a nemzetközi kupaszereplés lehetősége volt az, ami miatt a Ferencvároshoz igazolt.

„Több külföldi együttes is megkeresett, de egy sem volt olyan, mint a Ferencváros ajánlata. Nem olyan minőségű csapatok voltak az érdeklődők a saját bajnokságukban, mint amilyen a Ferencváros az NB I-ben. Itt a bajnoki címért lehet küzdeni, továbbá most az Európa-ligában mutathatjuk meg magunkat, míg ha bajnokságot nyerünk, jövőre a BL-ben szerepelhetünk. Ilyen lehetőségekkel egyetlen külföldi ajánlat sem kecsegtetett” – mondta Bőle a Fradi Tv-nek.

A magyar élvonalban korábban a Kaposvár színeiben 52 meccsen egy gólt szerző Bőle a múltja egy fájó emlékéről is fellibbentette a fátylat, hiszen tíz évvel ezelőtt a sportpályafutása is komoly veszélybe került egy autóbaleset miatt.

„2007 nyarán volt egy autóbalesetem, a Balatonnál jártunk, és beleborultunk fejjel lefelé az árokba. Eltörött az ötös nyakcsigolyám, megműtöttek, behelyeztek a csípőmből egy csontot, platinával, csavarokkal rögzítették. Egyéves kihagyás várt rám és a felépülés eleje nagyon nehéz volt. Újra kellett tanulnom járni, és tényleg nem sokon múlott, hogy a csont hozzáérjen a gerincvelőhöz, mert akkor vége lett volna a pályafutásomnak, meg annak, hogy két lábon élvezzem az életet” – idézte fel a tíz esztendővel ezelőtti eseményeket Bőle.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik