NB I: a Haladás védője súlyosan megsérült, fél évre kidőlt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.08. 20:42
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás védője, Jánvári Gábor súlyos térdsérülést szenvedett, melynek következtében legalább fél évig nem léphet pályára.

Az eredeti posztját tekintve bal oldali védő, de a tavaszi szezonban kényszerűségből középhátvédet játszó futballista június 22-én, a Dinamo Moszkva elleni felkészülési mérkőzésen sérült meg. a Dinamo Moszkva elleni felkészülési mérkőzésen sérült meg.

„Ahogy talajt értem egy sima ütközés után, éreztem, hogy fáj a térdem, cserét is kértem. A zalaegerszegi MRI-vizsgálat megállapította, a bal térdemben a külső szalagom elszakadt és sérült a keresztszalagom is. Úgy néz ki, hogy még egy izom ínja is elszakadt. Csütörtökön utazok Münchenbe konzultálni az ottani professzorral, aki alaposan megvizsgál, lesz vérvétel is. Július 18-án pedig kés alá fekszem, megműtenek. Addig térdrögzítőt hordok és mankózok, hiszen egyáltalán nem terhelhetem a térdemet. A pontos felépülési idő a műtéttől függ, de legjobb esetben is fél év, tehát az ősszel biztosan nem léphetek pályára” – mondta Jánvári Gábor a haladas.hu-nak.

A 26 esztendős játékos a legutóbbi idényben 12 mérkőzésen lépett pályára az NB I-ben, kilencszer kezdőként.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik