Vasas: Czvitkovics térde ismét fáj, kérdéses a játéka

Vágólapra másolva!
2016.02.24. 20:21
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas a hivatalos honlapján adott tájékoztatást a sérült játékosok állapotáról. Az angyalföldi klub beszámolója szerint Novák Csanád és Hangya Szilveszter pályára léphet a Paks elleni szombati bajnokin, Czvitkovics Péter és Grúz Tamás azonban könnyen lemaradhat a találkozóról.

Novák Csanád február 6-án, a Dorog elleni felkészülési mérkőzésen szenvedett combizomhúzódást, ám az utóbbi napokban már teljes értékű edzésmunkát végzett, így a Paks elleni szombati bajnokin visszatérhet.Novák Csanád február 6-án, a Dorog elleni felkészülési mérkőzésen szenvedett combizomhúzódást, ám az utóbbi napokban már teljes értékű edzésmunkát végzett, így a Paks elleni szombati bajnokin visszatérhet.

A Vasas csapatkapitányának, Czvitkovics Péternek a Haladás elleni mérkőzésen kiújultak a térdfájdalmai, a héten nem is edzett, ezért kérdéses a hétvégi játéka.

Grúz Tamás állapota továbbra sem százszázalékos, könnyített mozgásokat végez, nagy valószínűséggel ő sem állhat Michael Oenning vezetőedző rendelkezésére a Paks ellen.

Hangya Szilveszter lábfeje a legutóbbi meccsen megzúzódott, és a sérült testrészben véraláfutás keletkezett, de ez nem akadályozta meg abban, hogy részt vegyen az U21-es válogatott hét eleji összetartásán, így szombaton, a tolnai csapat ellen is pályára léphet.

A legutóbbi három mérkőzését elveszítő Paks és a kiesés elől menekülő Vasas összecsapása szombat 15.30 órakor kezdődik.

NB I, A 22. FORDULÓ PROGRAMJA
Mérkőzés Játékvezető
Nézőszám
Február 27., szombat
15.30 Haladás–Diósgyőr
15.30
Újpest–DVSC
15.30
MTK–Békéscsaba
15.30
Paks–Vasas
15.30
Puskás Akadémia–Videoton (Tv: M4 Sport)
18:00
Bp. Honvéd–Ferencváros (Tv: M4 Sport)
A bajnokság állását itt nézheti meg!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik