Vasas: már márciusban pályára lépne a lábadozó védő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.19. 12:28
Osváth Attila, a labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas védője pénteken elkezdte a regeneráló utókezeléseket a sikeres térdműtét után – adta hírül a klub honlapja.

Mint ismert, a futballistának elszakadt az elülső és oldalsó keresztszalagja október 24-én, az Újpest elleni összecsapáson, és november 30-án sikeres műtéten esett át.

A klubhonlap beszámolójában megjegyzi, az orvosok szerint Osváth gyorsan gyógyul, s a játékos úgy tervezi, hogy már márciusban pályára léphet. A védő elkezdte a gyógytornát, egy hét múlva a mankót is elhagyhatja. Várhatóan vasárnap szedik ki a varratokat a térdéből, és négy hétig kell térdrögzítő sínt hordania. Mint ismert, a futballistának elszakadt az elülső és oldalsó keresztszalagja október 24-én, az Újpest elleni összecsapáson, és november 30-án sikeres műtéten esett át.

A klubhonlap beszámolójában megjegyzi, az orvosok szerint Osváth gyorsan gyógyul, s a játékos úgy tervezi, hogy már márciusban pályára léphet. A védő elkezdte a gyógytornát, egy hét múlva a mankót is elhagyhatja. Várhatóan vasárnap szedik ki a varratokat a térdéből, és négy hétig kell térdrögzítő sínt hordania.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik