NB I: Örülnünk kell, ez a csapat ott lehet a Fradi mögött – Rossi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.31. 18:09
Nem bírt a DVSC odahaza a Budapest Honvéd jól szervezett, lelkes védelmével, így nem született gól a labdarúgó NB I 14. fordulójában rendezett bajnokin. A találkozót követően a két vezetőedző, Kondás Elemér és Marco Rossi értékelt az M4 Sportnak.

„A pontos passzok és a beadások hiányoztak a játékból, ezért nem tudtuk feltörni a Honvéd zárt védekezését. Sokkal pontosabbnak kellett volna lennünk, több elmozgással kellett volna játszanunk, a labdavesztéseinkből a Honvéd veszélyesen tudott kontrázni” – értékelt Kondás Elemér, a DVSC vezetőedzője.Kondás Elemér, a DVSC vezetőedzője.

„Örülnünk kell ennek az eredménynek, de a legjobban annak örülök, hogy végre ugyanazt a csapatot láttam, amelyik betartotta a taktikai utasításokat és amelynek tagjai mindent megtettek a pályán. Csak gratulálni tudok a srácoknak, mert nagyon jó eredményt hoztak ki ebből a mérkőzésből. A Debrecen nagyon jó csapat, ezért nagyon felértékelődik ez a döntetlen. A DVSC talán ott lehet a Ferencváros mögött, minőségi futballistákkal, nagy lehetőséggel, ezért csak örülhetünk az eredménynek” – fogalmazott Marco Rossi, a Bp. Honvéd vezetőedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik