NB I: Csodálatos labdarúgást játszottunk – Doll

Vágólapra másolva!
2015.10.17. 22:51
Mindkét edző egyetértett abban, hogy a Ferencváros–Haladás bajnoki labdarúgó-mérkőzés (3–1) első félidejében a hazaiak kifejezetten magas színvonalú játékot produkáltak.

„Az első félidőben csodálatos labdarúgást játszottunk, nagyszerű kombinációkat mutattunk be, gyorsak voltunk, egy góllal többet is szerezhettünk volna – mondta az M4-nek a lefújás után a Ferencvárost irányító Thomas Doll. – A második félidőben már nem játszottunk ilyen magas színvonalon, nem tudtuk úgy a labdát megjátszani és a párharcokat megnyerni, így a Haladás szorossá tette a mérkőzést.”Thomas Doll. – A második félidőben már nem játszottunk ilyen magas színvonalon, nem tudtuk úgy a labdát megjátszani és a párharcokat megnyerni, így a Haladás szorossá tette a mérkőzést.”

Mészöly Géza, a Haladás vezetőedzője így értékelt: „Az első félidőben a Ferencváros óriási tempót diktált, nagyszerűen játszott. A második játékrészben mi is hasonlóan jól futballoztunk, aminek meg is lett az eredménye. Kettő egynél volt egy fordulópont, amikor nem tudtuk megszerezni a második gólunkat, a harmadik hazai gól előtt pedig volt egy kezezésgyanús szituáció. Megmutatta a csapat, hogy van tartása, nagyon sajnálom, hogy csak ennyire futotta.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik