Honvéd: Én vagyok az edző, én vagyok a felelős – Rossi

Vágólapra másolva!
2015.10.28. 19:56
A labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjében az ebben az idényben a sorozat egyik meglepetéscsapatának számító, NB III-as Kozármisleny Kispesten, az élvonalbeli Honvéd ellen is folytatta bravúros menetelését. A találkozó után Marco Rossi, a Honvéd vezetőedzője értékelt a Nemzeti Sport Online-nak.

„Az első félidőben még csak-csak voltak helyzeteink, ismét kihagytunk egy tizenegyest. A második félidő viszont borzasztó volt. Az ellenkezője történt a pályán, mint amit a játékosoktól kértem. Persze, mivel én vagyok az edző, én vagyok a felelős is” – fogalmazott Marco Rossi. Persze, mivel én vagyok az edző, én vagyok a felelős is” – fogalmazott Marco Rossi.

„Mióta – az első időszakomtól számítva – megérkeztem a Honvédhoz, a mostani második félidő volt a legrosszabb. Rendet kell tennünk a fejekben. Szerencsére a párharc még nem dőlt el. A visszavágón bizonyíthatják a játékosok, hogy mennyi erő van bennük.”

Marco Rossi kérdésünkre megerősítette, hogy a jövő héten Michele Paolucci személyében olasz próbajátékost tesztel a Honvéd labdarúgócsapata.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik