NB I: Remélem, ez a három pont lökést ad a csapatnak – Mészöly

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.09. 22:54
Meglepetésre a Haladás idegenben győzött a Debrecen ellen a labdarúgó NB I 4. fordulójának záró mérkőzésén. A vezetőedzők az M4 csatornának értékeltek.

„Megvoltak a lehetőségeink, mögéjük kerültünk, de nem tudtuk jól visszapasszolni a labdát – mondta Kondás Elemér, a DVSC-Teva vezetőedzője. – Ezt a Haladás jól hajtotta végre, így rúgtak egy gólt. Többször rossz megoldást választottunk, amikor pedig jót, akkor az ellenfél kapusa parádésan védett. Sajnos ez egy ilyen mérkőzés volt, de a játékosokra nem lehet panasz, mert rengeteget dolgoztak. Hosszú sorozat után állunk, ennek megfelelő mértékű fáradtsággal. A játékosok becsülettel hajtottak, a koncentrációval akadt probléma. Nemsokára jön a Fradi és a Videoton, de már nem szereplünk a nemzetközi kupaporondon, így elég időnk lesz felkészülni rájuk."Kondás Elemér, a DVSC-Teva vezetőedzője. – Ezt a Haladás jól hajtotta végre, így rúgtak egy gólt. Többször rossz megoldást választottunk, amikor pedig jót, akkor az ellenfél kapusa parádésan védett. Sajnos ez egy ilyen mérkőzés volt, de a játékosokra nem lehet panasz, mert rengeteget dolgoztak. Hosszú sorozat után állunk, ennek megfelelő mértékű fáradtsággal. A játékosok becsülettel hajtottak, a koncentrációval akadt probléma. Nemsokára jön a Fradi és a Videoton, de már nem szereplünk a nemzetközi kupaporondon, így elég időnk lesz felkészülni rájuk."

„A Debrecen kemény ellenfélnek bizonyult – értékelt Mészöly Géza, a Haladás vezetőedzője. – Egy ilyen meccs előtt az ember sokszor előre aláírná a döntetlent, de akkor is meg kellett próbálni megnyerni a találkozót. Jól kezdtünk, már az első percekben lehetőségünk nyílt a gólra, de Martínez a kapufát találta el. A szünetben kértem a játékosokat, hogy legyenek élesebbek támadásban és védekezésben is. Boldogok vagyunk, hogy másodszor tudtuk nyerni egy komoly csapat otthonában. Nagyon értékes három pontot szereztünk, remélem, ez további lökést ad a csapatnak.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik