NB I: Ne legyünk telhetetlenek, ez is siker! – Mészöly Géza

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.22. 20:17
Gól nélküli döntetlennel ért véget az Újpest és a Haladás összecsapása a labdarúgó NB I 6. fordulójában. A mérkőzés után újpesti oldalról Nebojsa Vignjevics vezetőedző, a szombathelyiektől Mészöly Géza vezetőedző értékelt az M4-nek.

„Nem vagyok elégedett a döntetlennel, de egy rendkívül jó Haladás ellen kellett játszanunk. Az ellenfél nem nagyon adott területet a mozgásra, amikor pedig erre volt lehetőség, azt nem megfelelően használtunk ki. Volt egy-két lehetőségünk, de sikertelenek voltak. Sokkal több helyzetet kellett volna kialakítanunk, ez azonban most ilyen meccs volt. Keveset tudtunk meg arról, hogy Mbaye Diagne hogyan játszik. Egy hete van a csapatnál, kisebb sérüléssel is bajlódott, szükség van egy kis időre, hogy beilleszkedjen, és akkor teljesítménye a csapat javára válhat” – mondta Nebojsa Vignjevics, az Újpest vezetőedzője az M4-nek.Nebojsa Vignjevics, az Újpest vezetőedzője az M4-nek.

„Az első félidőben a védekezés felemésztette az erőnket, így már nem értünk oda az újpesti kapu elé, de a második játékrész szinte hibátlan volt. Csak a gól hiányzott, pedig megvoltak a lehetőségeink. Sajnálom, de ne legyünk telhetetlenek, a játékosok nagyon sokat tettek ezért az egy pontért is. A második félidő azért sikerülhetett ilyen jól, mert a játékosokban megvolt az a tartás, az az önbizalom, amely az elmúlt öt meccset jellemezte” – értékelt Mészöly Géza, a Haladás vezetőedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik