Haladás: Rózsa a Vasashoz mehet, Iszlai még nem döntött

Vágólapra másolva!
2015.05.07. 15:51
A Haladás labdarúgócsapatát a nyáron elhagyó Rózsa Dániel a szombathelyi klub honlapja szerint a jelenleg NB II-es Vasashoz igazolhat. Iszlai Bence még nem döntött arról, hogy marad-e a Haladásnál.

Rózsa Dániel a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy nem hosszabbítja meg a nyáron lejáró szerződését, így a következő szezont biztosan nem a Haladásnál kezdi meg. A kapus nem árulta el, mely csapatok érdeklődnek iránta, a szombathelyi klub azonban úgy tudja, hogy az NB II tabelláját vezető Vasas szerződtetné a 30 éves játékost.

Iszlai Bence kontraktusa szintén lejár az idény végén, ám a középpályás még nem döntött arról, hogy elfogadja-e a hosszabbítási ajánlatot. Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője a klub honlapjának elmondta, hogy Rózsának és Iszlainak is a futó szerződéséhez képest lényegesen jobb feltételekkel kínáltak hosszabbítást.Rózsa Dániel a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy nem hosszabbítja meg a nyáron lejáró szerződését, így a következő szezont biztosan nem a Haladásnál kezdi meg. A kapus nem árulta el, mely csapatok érdeklődnek iránta, a szombathelyi klub azonban úgy tudja, hogy az NB II tabelláját vezető Vasas szerződtetné a 30 éves játékost.

Iszlai Bence kontraktusa szintén lejár az idény végén, ám a középpályás még nem döntött arról, hogy elfogadja-e a hosszabbítási ajánlatot. Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője a klub honlapjának elmondta, hogy Rózsának és Iszlainak is a futó szerződéséhez képest lényegesen jobb feltételekkel kínáltak hosszabbítást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik