MK: Ilyen teljesítménnyel az El-ben nem lehetne játszani - Doll

Vágólapra másolva!
2015.04.07. 20:41
null
Győzelem ide, győzelem oda, Thomas Dollnak megvolt a véleménye a látottakról (Fotó: Veres Viktor)
Bár a Ferencváros 2–0-ra legyőzte a Szolnokot idegenben a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén, Thomas Doll vezetőedző nagyon nem volt elégedett a látottakkal.

„Egyáltalán nem lehetek elégedett – kezdte villámértékelését Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője a Sport Tv kamerája előtt. – Az eredménytől eltekintve nem volt jó a teljesítmény, a támadójáték, nem prezentáltuk jól magunkat a pályára.”

A német szakembert láthatóan felpaprikázta csapata teljesítménye, a győzelem ellenére nagyon kemény kritikát fogalmazott meg.

„Baj van, ha ez a Magyar Kupa elődöntőjének a szintje. Nem is kellett volna, hogy megemlítsem az Európa-ligát, mert ilyen futballal ott nem lehetne játszani. Ez most nagyon kevés volt, és erről beszélni fogunk a csapattal. Ilyen teljesítménnyel a hétvégén [az Újpest ellen] inkább ki se álljunk. Az eredménytől eltekintve szörnyű meccs volt, semmivel nem lehetek elégedett. A kupa a legrövidebb út az európai porondra, erre ilyen teljesítményt nyújtottunk... Nem akarok senkit kiemelni – főleg, hogy az ellenfelünknek a mérkőzés végén szögletei és helyzetei voltak. Ha a játékunkat játsszuk, akkor a harmadik és a negyedik gólunkat is meg tudtuk volna szerezni.”

„A gyorsan kapott gól meghatározta a mérkőzést, és hiába védekeztünk fegyelmezetten – amiért dicséret jár a játékosoknak –, a Ferencváros jobb csapat, kijött az osztálykülönbség. A legjobb négy között vagyunk, ami már önmagában is nagy siker” – vélekedett Kis Károly, a Szolnok szakvezetője.

„A fradisták majd megijednek tőlünk a visszavágón”

MAGYAR KUPA
ELŐDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS
Szolnoki MÁV (NB II)–Ferencváros 0–2 (0–2)
Szolnok, Tiszaligeti Stadion. V: Iványi.
SZOLNOK: Pokorni – Vári B., Tóth D. (Zvara 67.), Papucsek, Fritz (Galambos 51.) – Kenderes, Mile – Nagy I., Tóth B., Rokszin – Lengyel B.
FTC: Jova – Dilaver, Batik, Nalepa, Ramírez (Bönig 46.) – Gyömbér, Kukuruzovic – Lamah, Hajnal (Csukics 64.), Varga R. – Böde (Lauth 46.).
Gólszerző: Lengyel (3. – öngól), Varga R. (30.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik