FTC: „Ezekkel a gólokkal válok egyre magabiztosabbá"

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.01. 19:07
Roland Lamah, a Ferencváros belga válogatott futballistája örül a Kecskemét elleni szombati győzelemnek (3–1) és a góljának, reményei szerint ugyanis a gólok egyre magabiztosabbá teszik – bár már most is jól érzi magát a bőrében.

„Természetesen nagyon örülök, hogy sikerült gólt szereznem – idézi a zöld-fehérek hivatalos honlapja, a fradi.hu a 26 éves játékost. – Benny (Lauth) jól érkezett a labdáért, amely aztán szerencsésen hozzám került, közelről pedig eredményes tudtam lenni. Ezekkel a gólokkal válok én is egyre magabiztosabbá. Jól érzem magam a bőrömben, a játék is jól megy, és úgy érzem, csapatként is folyamatosan fejlődünk. Bizakodó vagyok a szezon hajráját illetően, bízom benne, hogy az Újpest és a Pápa ellen is sikeresek leszünk."fradi.hu a 26 éves játékost. – Benny (Lauth) jól érkezett a labdáért, amely aztán szerencsésen hozzám került, közelről pedig eredményes tudtam lenni. Ezekkel a gólokkal válok én is egyre magabiztosabbá. Jól érzem magam a bőrömben, a játék is jól megy, és úgy érzem, csapatként is folyamatosan fejlődünk. Bizakodó vagyok a szezon hajráját illetően, bízom benne, hogy az Újpest és a Pápa ellen is sikeresek leszünk."

Az FTC kedden a Ligakupa njyolcaddöntőjének keretében fogadja az Újpestet (visszavágó jövő szerdán), míg a Lombard Pápa péntek este vendégeskedik az Üllői úton NB I-es bajnokin.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik