NB I: Jobb csapat a Fradi; átütőerő nélkül - Véber

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.18. 22:21
A Ferencváros vezetőedzője, Thomas Doll szerint nagyon jól játszott csapata a Pécs elleni (2–0) NB I-es mérkőzésen. A pécsi csapatot irányító Véber György elismerte, hogy jobb csapat a Ferencváros.

„A fiúk ma nagyon jó munkát végeztek, a védekezésben remekül álltunk a lábunkon. Néha megnehezítettük saját magunk számára az életet, de nagyjából rendben volt ez a teljesítmény. Természetesen a második félidőben több esélyünk is volt a második gól megszerzésére, fontos volt, hogy miután három meccsen nem nyertünk, ezúttal győzzünk” – mondta Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője a találkozót közvetítő Sport Tv-nek.Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője a találkozót közvetítő Sport Tv-nek.

„Remek a fiatal játékosok számára, hogy az első csapatban tudnak szerepelni, ha az edzéseken megfelelő teljesítményt tudnak nyújtani, akkor részt vehetnek a mérkőzésen is. Nagyon jó a két fiú számára, hogy részt tudtak venni ebben a győzelemben” – mondta Doll a két gólszerzőről, Nagy Dominikról és Busai Attiláról.

A PMFC-t irányító Véber György nem volt elégedett. Elismerte, hogy jobb csapat a Ferencváros.

„Harminchat percig nagyon megilletődötten futballozott a csapat, a szünetben el is mondtam. A második félidőben talán már nem, de semmi átütőerő nem volt a játékunkban. A hazai csapat simán és gond nélkül hozta a meccset. Lehet, hogy jobb csapat a Ferencváros, és ránk erőltette az akaratát. Sőt biztos. Volt, hogy a Pécs papíron erősebb társasággal felvette a versenyt, csak nem az én edzőségem alatt. Egyelőre szenvedünk, a várttól nagyon messze vagyunk” – mondta Véber.

„Kicsit bunkó módon, oda se mentem a srácokhoz


Broadcast live streaming video on Ustream

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik