PMFC: az angol csatár távozott, az áram visszatért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.19. 08:49
A napokban a Sunderland korábbi angol utánpótlás-válogatott csatárát, Ryan Noble-t tesztelte a pécsi labdarúgócsapat szakmai stábja, ám a játékos nem felelt meg a próbajátékon.

Kulcsár Árpád, a PMFC másodedzője a bama.hu-nak elmondta: Noble nem lesz a piros-feketék játékosa, szombaton már el is köszöntek tőle. Az edzéseken nyújtott teljesítményével ugyanis nem hívta fel magára a figyelmet, hiányzott belőle a kellő tűz, akarat, elszántság.bama.hu-nak elmondta: Noble nem lesz a piros-feketék játékosa, szombaton már el is köszöntek tőle. Az edzéseken nyújtott teljesítményével ugyanis nem hívta fel magára a figyelmet, hiányzott belőle a kellő tűz, akarat, elszántság.

Az áram viszont már nem hiányzik a PMFC stadionjából: Győri János ügyvezető igazgató a megyei portálnak elmondta, rendeződött a helyzet. Vasárnap a megyei lap arról számolt be, hogy a stadionban kikapcsolták az áramot. Akkor Győri így kommentálta az esetet: „Számunkra mindig nagyon fontos a társadalmi felelősségvállalás, a természet védelme, ezért szüneteltettük az áram használatát.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL
Érkezők: Andrej Causic (horvát, DAC 1904 – Szlovákia), Heffler Norbert (MVM-Paks, legutóbb Sopron), Helesfay Donát (Kozármisleny, újra kölcsönben), Pölöskey Péter (DVSC – kölcsön után végleg), Rácz Ferenc (Kozármisleny, újra kölcsönben), Eke Uzoma (nigériai, Sandhausen – Németország)
Távozott/távozhat: Bailo Dávid (ZTE), Fodor Ferenc (Nyíregyháza), Holczer Ádám (Soroksár), Koller Krisztián (Nyíregyháza), Milan Perics (szerb, Videoton – kölcsönből vissza, onnan Dunaújváros), Steer Bence (?), Városi Viktor (Haladás), Zsdrál Miroszláv (Kaposvár)
Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik