Nyíregyháza: Elkerülhetetlen az MLSZ-büntetés - Lucsánszky

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.03. 13:02
null
A fiatalember cselekedetét nem díjazták, bilincsben vitték el a helyszínről.(Fotó: Veres Viktor)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Nyíregyháza klubigazgatója, Lucsánszky Tamás szerint elkerülhetetlen a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) büntetése, miután az egyik szurkoló berohant a pályára a szombati, Paks elleni (0–3) bajnoki mérkőzésen. A klub vállalja a felelősséget, de a kárt okozó személy ellen ők is megteszik a szükséges jogi lépéseket.

Egy szurkoló berohant a pályára a Nyíregyháza–Paks NB I-es bajnoki mérkőzésen. A fiatalember cselekedetét nem díjazták, bilincsben vitték el a helyszínről a rendőrök. A klub megteszi a megfelelő jogi lépéseket.

„Itt, a klubnál mindenki azon dolgozik, hogy az előírásoknak mindig, mindenkor megfeleljünk, és hogy az ilyen sajnálatos eseteket sikerüljön megelőznünk. Amennyiben ilyen mégis előfordul, és ez a személy kárt okoz a klubnak cselekedetével, természetesen mi is megtesszük a megfelelő jogi lépéseket. Ilyen esetben a beléptetőrendszer segítéségével, akár a stadionból is kitilthatjuk a személyt, ám egyelőre nem döntöttünk ezzel kapcsolatban” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a Nyíregyháza klubigazgatója, Lucsánszky Tamás.

A sajnálatos incidens után a nyíregyházi vezetők tisztában vannak azzal, hogy nemcsak a berohanó személy vonható felelősségre, hanem vélhetően a klubot is megbünteti valamilyen formában a Magyar Labdarúgó-szövetség.

„Ilyen történések után sajnos elkerülhetetlen az MLSZ-büntetés is, ezt mi is tudjuk, így vállaljuk a felelősséget és a következményeket. Hogy mekkora lesz ez a büntetés, az előre megjósolhatatlan” – tette hozzá a klubigazgató.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik