Honvéd: A krokodilokkal sem sikerült megijeszteni - Vernes

Vágólapra másolva!
2014.08.12. 18:48
Mint arról már beszámoltunk, az ausztrál labdarúgó-bajnokság élvonalában (A-League) szereplő Central Coast Mariners kedden bejelentette a hivatalos honlapján, hogy megegyezett Vernes Richárd kölcsönvételéről. A Honvéd középpályása most elmondta, miért döntött az ausztrál túra mellett.

„Détári Lajos ajánlására kerültem az ausztrál csapathoz. Phill Moss edzővel többször is beszéltem, minden alkalommal kinyilvánította, hogy szüksége van rám. Egy DVD-t kapott, ami alapján úgy döntött, szeretne a csapatában tudni" – mondta a honvedfc.hu-nak Vernes, aki a kinti életről is beszélt.Vernes, aki a kinti életről is beszélt.

„Furcsa lesz a család és a barátok nélkül, de a karrierem szempontjából fontos lépésre szántam el magam. Mindig is arra vágytam, hogy külföldön kipróbáljam magam. A barátok, csapattársak persze rémisztgetnek a krokodilokkal, pókokkal, kígyókkal, de nem sikerült megijeszteniük. A fejlődésem szempontjából előrelépést jelent a Central Coast Mariners. A bajnokságban és az AFC Bajnokok Ligájában színvonalas meccsek várnak rám. Egy jó szereplés után akár egy nívósabb csapatba is kerülhetek. A válogatottság régi álmom. Tudom, hogy a távolság miatt nem leszek szem előtt, de remélem, hogy a jó eredmények híre Magyarországra is eljut, és esetleg meghívót kapok a szövetségi kapitánytól" – tette hozzá Vernes.

Az A-League 2014–2015-ös szezonja októberben kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik