Győri ETO: Kalmár maga sem tudja, Lipcsébe szerződik-e

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.17. 12:04
Kalmár Zsolt, az U19-es Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott csapatkapitánya egyelőre maga sem tudja, hol folytatja majd a pályafutását. A hírek arról szóltak, hogy a Red Bull cégcsoport német másodosztályú klubjához, az RB Leipzighez kerülhet, de még nincs megállapodás.

„Egyelőre magam sem tudom, Lipcsébe szerződöm-e – mondta Kalmár Zsolt, az U19-es válogatott csapatkapitánya, a Győr labdarúgója a Nemzeti Sportnak. – Eddig annyi történt, hogy a hét végén egy napot Lipcsében töltöttem, de nem volt sem edzés, sem meccs, csupán orvosi vizsgálaton kellett részt vennem a helyi klubnál. Szerencsére tökéletesen megfeleltem, ám hogy lesz-e ebből szerződés, az kérdés. Úgy jöttem el Lipcséből, hogy számolnak velem, és a közeljövőben lehet folytatása az ügynek."Kalmár Zsolt, az U19-es válogatott csapatkapitánya, a Győr labdarúgója a Nemzeti Sportnak. – Eddig annyi történt, hogy a hét végén egy napot Lipcsében töltöttem, de nem volt sem edzés, sem meccs, csupán orvosi vizsgálaton kellett részt vennem a helyi klubnál. Szerencsére tökéletesen megfeleltem, ám hogy lesz-e ebből szerződés, az kérdés. Úgy jöttem el Lipcséből, hogy számolnak velem, és a közeljövőben lehet folytatása az ügynek."

„Ahogy már korábban is mondtam, én már készen állok a váltásra. Bemutatkozhattam a felnőttválogatottban, rendszeres játéklehetőséghez jutottam az NB I-ben, az önbizalmam és az erőm megvan, a többi már csak a tehetségen, a szorgalmon és a szerencsén múlik."

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik