Lombard: Botafogo-nevelés érkezett próbára

M. G.M. G.
Vágólapra másolva!
2014.06.30. 16:43
Két brazil labdarúgó is próbajátékon vesz részt az élvonalbeli Lombard FC Pápánál, de amíg a ZTE védőjének, Bernardo Frizoninak (24 éves) szándékait és képességeit már ismerhetjük, addig honfitársának, a Botafogóban nevelkedő támadónak, Ivan Carvalhónak (24) igazolnia kell referenciáit.

Rajtuk kívül az egykori diósgyőri, debreceni, kispesti Faggyas Milán (25) kapcsolódott be a felkészülésbe, a csatár legutóbb Sopronban futballozott.

Sok lesz az új arc a pápai keretben, amellyel egy hete kezdte meg a munkát az élvonal legfiatalabb edzője, Mátyus János. A szakembernek gyorsan megtetszett a dunántúli kisváros, szakmai tervei között az szerepel, hogy a csapat már a felkészülési találkozókon – akár a Nyitra elleni első, szerdai összecsapáson – azokat a harcos, megalkuvást nem tűrő stílusjegyeket viselje magán, amelyek játékoskorában éppen rá voltak jellemzőek.

Mátyus János csak amiatt türelmetlen, hogy minél előbb a végleges kerettel dolgozhasson, ám ennek összeállításához idő kell. A pápai vezetőség folyamatosan tárgyal további játékosok megszerzéséről.

 

A LOMBARD PÁPA NYÁRI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete: június 23.
Edzőtábor:
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Július 2., Nyitra, 16.00: FC Nitra (szlovák II.)
Július 5., Aranyosmarót (Moravce), 11.00: FC ViOn Zlaté Moravce (szlovák)
Július 8., Ausztria, (?): Academica Arges (román)
Július 12., Zalaegerszeg, 11.00: ZTE (II.)
Július 16., Szlovénia, (?): Karpati Lviv (ukrán)
Július 19., 11.00: Slovan Duslo Sala (szlovák II.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik