Haladás: Artner hosszabbít, ketten külföldre mehetnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.20. 13:26
null
Guzmics (felül) már a télen jelezte: külföldre készül (Fotó: Veres Viktor)
Két évvel szerződést hosszabbít Artner Tamás vezetőedzővel a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás – adta hírül a szombathelyiek hivatalos honlapja. A lejáró szerződésű játékosok közül Tóth Péter, Nagy Gábor és Halmosi Péter egyelőre nem fogadta el a klub ajánlatát, Schimmer Szabolcs viszont igen. Guzmics Richárd és Hrepka Ádám külföldön folytathatja.

 

Az Artner Tamás vezetőedző és Székely Tibor pályaedző vezette szakmai stábbal tavaly egy plusz egy évre szóló szerződést kötöttek, ám ezt most nem egy, hanem két évvel, 2016. június 30-ig meghosszabbították.

„Elégedettek vagyunk Artner Tamás és segítői munkájával, ezért a bizalom jeléül két évvel hosszabbítunk velük – mondta Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója. – A lejáró szerződésű játékosok közül Guzmics Richárd még télen jelezte, hogy a bajnokság végén mindenképpen külföldre szeretne igazolni. Hozzá hasonlóan Hrepka Ádám is külföldre készül. Simon Ádám a Palermo játékosa, kölcsönben szerepelt nálunk. Elégedettek voltunk a teljesítményével, szeretnénk, ha ősztől nálunk futballozna, erről az olaszokkal kell tárgyalnunk. Ami a többieket illeti, Schimmer Szabolcs elfogadta ajánlatunkat, két évre ír alá. Tóth Péter még vacillál Ausztria és a Haladás között. Nagy Gábor és Halmosi Péter egyelőre nem fogadta el új szerződését, előbbinek külföldi lehetősége van. Jelen állás szerint Nagy és Halmosi sem marad Szombathelyen. Ez azonban korántsem biztos, mert... "

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik