Újpest-FTC: Kevés lehetőség adódott a gólszerzésre - Pintér

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.04. 22:53
Pintér Attila, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya is a Szusza Ferenc Stadionban tekintette meg az Újpest-FTC (1–2) NB I-es rangadót. A szakember fegyelmezett riválisok küzdelmét látta, amelyek viszont szögletek után hibáztak, illetve a kapura kevés veszélyt jelentettek.

„Izgalmas volt a mérkőzés abból a szempontból, hogy mindkét csapat fegyelmezetten játszott, és mindent megtett a győzelemért, de igazából a játék a két tizenhatos között folyt, nem igazán forogtak veszélyben a kapuk, hiszen kevés lehetőség adódott mindkét csapat előtt a gólszerzésre – nyilatkozta Pintér a mérkőzést közvetítő Duna Tv-ben. – A Ferencváros egy egyes döntetlennél a hajrában kihasználta azt a lehetőséget, amivel tudni kell élni. Márpedig ők éltek vele, és megszerezték a három pontot. Az elején két hasonló gólt láttunk, hiszen szöglet után volt eredményes előbb az Újpest, majd a Ferencváros. Meglátásom szerint hibázott mindkét csapat, hiszen a szakvezetők nyilván kielemezték és felhívták játékosaik figyelmét arra, hogy az ellenfél hogyan végzi el a szögleteit. De hiába voltak kijelölve az emberek, a ferencvárosiaknál a védett terület, a két csapat egyaránt gólt tudott szerezni. Aztán a hajrában egy szöglet után nem akadályozták meg a kontrát a hazaiak, amit a Ferencváros nagyon szépen végigvitt, és megszerezte a győzelmet.”Pintér a mérkőzést közvetítő Duna Tv-ben. – A Ferencváros egy egyes döntetlennél a hajrában kihasználta azt a lehetőséget, amivel tudni kell élni. Márpedig ők éltek vele, és megszerezték a három pontot. Az elején két hasonló gólt láttunk, hiszen szöglet után volt eredményes előbb az Újpest, majd a Ferencváros. Meglátásom szerint hibázott mindkét csapat, hiszen a szakvezetők nyilván kielemezték és felhívták játékosaik figyelmét arra, hogy az ellenfél hogyan végzi el a szögleteit. De hiába voltak kijelölve az emberek, a ferencvárosiaknál a védett terület, a két csapat egyaránt gólt tudott szerezni. Aztán a hajrában egy szöglet után nem akadályozták meg a kontrát a hazaiak, amit a Ferencváros nagyon szépen végigvitt, és megszerezte a győzelmet.”

Kapitányi szemmel nézve a találkozót Pintér Attila elmondta, hogy nagyon várja már két ferencvárosi kiszemeltjétől, Böde Dánieltől, illetve Gyömbér Gábortól, hogy minél jobb állapotba kerüljön, és teljesítsen, hiszen a válogatottnak is szüksége van a jó teljesítményekre. Az újpesti Simon Krisztiánról pedig megemlítette, hogy voltak jó megmozdulásai.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik