FTC: „Az utóbbi néhány hétben ezzel sem vagyok elégedett”

Vágólapra másolva!
2014.03.24. 09:42
Thomas Doll, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője nem titkolta csalódottságát a vasárnapi, kecskeméti gól nélküli döntetlen után, elkeseredettségét az utolsó jó passzok hiányával, a harapós futball elmaradásával indokolva.

„Nem lehetek elégedett a látottakkal, hiába játszottunk egy kapura, csak lehetőségekig jutottunk. Szinte az összes csatárunk pályán volt, mégsem lőttünk gólt, márpedig így nehéz mérkőzést nyerni – fogalmazott Thomas Doll a vasárnapi mérkőzés után. – Nem a folyamatos játék volt a gondunk, hanem hogy az utolsó passzok rendre hiányoznak. Volt egy-két jó kombinációnk, de az ellenfél szenvedélyesen küzdött, igaz, ez elmondható a saját csapatomról is. Azonban amit ma is láttunk, nem elegendő a támadójátékunk szempontjából.”Thomas Doll a vasárnapi mérkőzés után. – Nem a folyamatos játék volt a gondunk, hanem hogy az utolsó passzok rendre hiányoznak. Volt egy-két jó kombinációnk, de az ellenfél szenvedélyesen küzdött, igaz, ez elmondható a saját csapatomról is. Azonban amit ma is láttunk, nem elegendő a támadójátékunk szempontjából.”

„A harapós futballt – válaszolta Doll arra a kérdésre, a gólokon kívül mit hiányolt leginkább csapata játékából. – Az utóbbi néhány hétben ezzel sem vagyok elégedett. A jövőben ezen mindenképpen változtatnunk kell. Persze vigyáznunk kellett az ellenfél kontráira, teljesen nem nyílhattunk ki, de a támadójátékunk gyenge volt.”

„Nagy iramú mérkőzés volt, nekünk egy esélyünk volt, lezárni a területeket, nem hagyni helyet az ellenfél támadóinak. Ez többé-kevésbé sikerült is – értékelt Bekő Balázs, a kecskemétiek szakvezetője, aki csapata gólképtelenségével kapcsolatban elmondta: – Néhányan sérülés után tértek vissza, Vladan Szavics vagy éppen Marko Vukaszovics is két és fél hónap lemaradásban van a többiekkel szemben. Darko Pavicsevics sincs százszázalékos állapotban, ráadásul a Ferencváros nagy iramot diktál, és ugyan voltak veszélyes kontráink, rengeteg átadási hiba csúszott a passzokba.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik