Haladás: Guzmics Richárd sérülése már a múlté

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.13. 15:38
Guzmics Richárd combsérülése a múlté, és már teljes értékű munkát tud végezni a Haladással. A 26 éves középhátvédet a zöld-fehérek tíznapos törökországi edzőtáborában is hátráltatta a sérülése, ami miatt az első napokban nem is tudott részt venni a gyakorlásokon.

„A sérülésem már a múlté, rendben vagyok és teljes értékű munkát tudok végezni – mondta a nyugat.hu-nak a válogatott védő. – Törökországba úgy mentem ki, hogy az első néhány napban nem tudtam edzeni, de utána szépen visszaépítettem magam, és a társakkal készültem, valamint át tudtam menni a válogatott összetartására, és ott is be tudtam kapcsolódni a munkába.”nyugat.hu-nak a válogatott védő. – Törökországba úgy mentem ki, hogy az első néhány napban nem tudtam edzeni, de utána szépen visszaépítettem magam, és a társakkal készültem, valamint át tudtam menni a válogatott összetartására, és ott is be tudtam kapcsolódni a munkába.”

A Haladás játékosa elmondta, hogy a válogatott összetartásán teljesen más dolgokat gyakoroltak, mint a klubjával, de a felkészülés szempontjából mindkettő nagyon hasznos volt.

„A Haladással négy edzőmeccset játszottunk, és azon volt a hangsúly, hogy megkapjuk a csúcsterhelést, és ez sikerült is. A válogatottal napi két edzésen vettünk részt, és különféle játékrendszereket gyakoroltunk. Labdakihozatalokat, és különböző felállásokat vettünk át, és ezeken volt a hangsúly. Ez is beleillett a felkészülésünkbe, hiszen kemény munka folyt a nemzeti együttes összetartásán is.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik