PMFC: Márton szerint jelenleg bármi megtörténhet velük

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.10. 10:36
Márton Gábor, az NB I-es PMFC vezetőedzője szerint pillaantok alatt széthullhat mindaz, amit a stábjával megpróbáltak összerakni.

„Dibusz Dénes itt edzett velünk, nem láttam rajta zöld-fehér mezt. Jelenleg olyan helyzetben vagyunk, hogy bármi megtörténhet velünk" – reagált Márton Gábor a Nemzeti Sport azon felvetésére, hogy kapusát sokan már a Ferencváros mezében látják. Márton Gábor a Nemzeti Sport azon felvetésére, hogy kapusát sokan már a Ferencváros mezében látják.

„Jelen pillanatban nincs sok okom az örömre és a bizakodásra. Óriási erőfeszítéseket tettünk egy év alatt, és kérem csupa nagybetűvel írja le, hogy CSAPATOT építettünk, igazi csapatot. Mondhatnám, hogy erre büszke vagyok, de hát végül is egy edzőnek ez a dolga. Ezért is lenne szörnyű, ha mindez kárba veszne, széthullana. Egyelőre Eke Uzoma távozott, de tartok tőle, lesznek követői, már persze ha nem találunk megoldást a klub jövőjére. Hallottam én ezt-azt, hogy lenne hazai és külföldi befektető, aki átvenné a Pécset, aki biztosítaná a jövőt, de hát addig felesleges ilyesmiről beszélni, ameddig a régi tulajdonos nem lép."

„Korábban az volt a jellemző a Pécsre, hogy általában nyolc vagy tíz játékos távozott a szezon végén, rendre új csapatot, új keretet alakítottak ki. Ezt a hagyományt most mi megszakítottuk, hiszen olyan gerinc alakult ki, amely mellé elég lett volna két-három erősítés, s akkor azt mondom, bátran várhatjuk a tavaszt. Ehelyett most lesem a híreket, hogy kit melyik klubbal hoznak össze a mieink közül..."

A PMFC újra működő honlapja közben két felkészülési meccsről is beszámolt, jövő hét szerdán 17 órától a horvát NK Osijek, míg szombaton délelőtt 11-től a Kozármisleny lesz az ellenfél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik